Vilken lycka!

Vilken lycka att sitta i Societén på Gustafsberg och lyssna på dessa fantastiska musiker som spelade på sina barockfioler med barockstråke. “Det låter inte som då” sa Cecilia Gelland … “men det är mycket roligare att spela!”

Cecilia lotsade dessutom oss i publiken genom programmet på ett oerhört initierat och varmt sätt. Hon och maken Martin har jobbat tillsammans i många många år och samstämmigheten var perfekt. Som tur var gjorde dom inte som jag bad dom om, nämligen att bara spela barock! Vi fick lyssna på ett uruppförande av Gunnar Valkare som bara blev färdigt några veckor innan konserten. Det var nästan magiskt hur väl det passade in i övrigt program. Vi fick också ett stycke från 2012 skrivet till duon av en god vän: Hans-Erik Dahlgren. Med dom tonerna i i kropp och själ gick vi leende ut på trappan i den ljuvliga sommarvärmen!

Med det vill jag önska er alla en fin sommar. Glöm nu inte att boka in den 12 augusti på Bohusläns museum, Johnsson- hallen…..då blir det ”åka av”! 11-12 sångare, 5 pianister och en Steinwayflygel med operaarior av alla de slag.
Jag hoppas att vi ses då. Allt gott!
Majsan Ågren
ordförande